CORONA-ARCHIEF:


bekijk deze e-mail online

April

De inspiratie nieuwsbrief van Royal Talens


We zitten in een bizarre situatie op dit moment, waar iedereen op zijn of haar manier een positieve draai aan probeert te geven. Wij hopen hier aan te kunnen bijdragen door creatieve inspiratie via meerdere kanalen met je te delen: 

Stay home, stay safe, stay creative!   #Royaltalensathome

 

#BlijfThuis

Volg gratis Thuis Experience lessen!

Stay home, stay safe, stay creative! Om die reden biedt het Royal Talens Experience Centre nu ook gratis online lessen aan! Iedere werkdag om 13.00 uur kun je een online Thuis Experience les volgen via onze Facebookpagina.

Wil je deze les op een ander tijdstip volgen? Bekijk de filmpjes dan op ons YouTube kanaal en lees de inspiratieblogs op onze website

 

#StayAtHome

 

Tips voor nog meer inspiratie en creativiteit


Zelf aan de slag met een stappenplan van Royal Talens
Je hebt weinig ervaring en toch wil je graag je eigen kunstwerk aan de muur. Kies eerst de techniek en vervolgens het stappenplan dat je aanspreekt. Bekijk de stappenplannen.

Leer de technieken van de grote meesters
Op het YouTube kanaal RijksCreative vind je diverse video's over het toepassen van verschillende schilderstechnieken; bijvoorbeeld 'Hoe maak je een Vermeer schilderij?'

MIJN REMBRANDT: Een kijkje achter de schermen bij Rembrandt verzamelaars!
Terwijl kunstverzamelaars ons deelgenoot maken van de intieme band met 'hun' Rembrandt, breekt er een politieke strijd uit wanneer er twee Rembrandts op de markt komen. Bekijk de documentaire hier.